Thursday, September 30, 2010

Weddingcake

fulamak! punya la lama aku tak update blog.sebulan da kut.
gambar2 pun da berkulat da dlm pendrive tu.ciannn..
ni kes laptop ku sakit la ni.pastu time posa tu pula, kebizian melanda.
ntah apa yg aku bzkn tu, aku pun xtau la.huhu..
skrg ni kamera plak rosak.adussss..
byk da gambar2 kek yg aku xdpt nak snap.
sadis weiii..isk..

ok la..smua ni gambar2 kek wedding yg aku da wat.
tarikh pun da lupa n nama customer lg la aku lupa.huhu..
aku masukkn sekali harung ja la ya.klu nak tunggu aku masukkn satu2,
alamatnya bulan dpn la kut aku masukkn.huahuahua..
gambar weddingkek yg lain,nti aku masukkn k.
usb ntah kemana plak daaa..isk..

wokey laa..layannnnzzz ;)




1 comment:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin