Thursday, December 13, 2012

Durian crepes! fuh! ni antara produk yg paling top dlm musim2 durian ni.1 day aku kena wat 50set.mean dlm 300pcs! sure ada yg ckp..alaaa..takat 300pcs je pun..ye laa..mmg ler juz 300pcs klu aku ngan maid aku ja yg wat.klu kaki tgn ku cukup, sure la kan lbh dr tu.so, dek kerna tak cukup kaki tgn, maka juz 50set la ku kuarkn shari.kira ok la kan..
rasanya?? fuh! sodap beb!..btmbh2 bulat la den.nmpknya xcukup la exercise ku setiap ptg.maybe kena setiap ari pg n petang kut ekk.huahuahau..
durian crepes ku ni teramat la nipis kulitnya.klu tebal, sure cm mkn kuih tu jer ler kann..huhu..intinya pula, bkn setakat freshkrim then bubuh durian puree..no! intinya lain dr yg lain..like eskrim!..xcaye?? tnye my customer..hihi..apapun, korg layan jer ler pic2 ni..aku nk sambung mengerep ( menghancuskn bahasa! hahaha)..

harga??? 1set rm10 for 6pcs!..come on! try it! sodappp..hihi..

pic from my customer..terliur beb!..hihi..
tgk kulit tu..nipis jerr..then intinya? sure puas ati.hihi..
pic from my customer
juga pic from my customer
tiap2 ari, cmni la keadaan esbox ku.full!! hihi
ni pic b4 anak aku ngap!! ahahahah

4 comments:

  1. wah macamana maw beli ni? kedai di mana? bole bagi alamat kedai?

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin