Thursday, April 1, 2010

Award Dr Milla & Reen


wah! lamanya xdpt award.tak sangka muncul dpt award lg.hehe..
apapun, thx wat sahabat ku reen & milla..
reen, org yg pertama skali yg wat aku jatuh hati ngan dunia kapkek n seterusnya kek.
klu ko tak kenalkn aku ngan dunia baking, sure tak wujud atiqah kitchen ni.thx reen..

n sahabat ku milla pula sahabat ku yg sentiasa mberi dorongan,
pendpt n bantuan dlm dunia baking.klu aku malas, dia push aku.
klu aku ada prob berkaitan kek or decorations, dia akan tolong bg pendpt n idea.
n klu aku tiba2 kehabisan stok bhn2 baking ku yg aku perlukn secpt mungkin, dia ada mbantu tak kira mlm or siang.pernah jam 12mlm aku tercongok bwh flat dia nak pinjm something.wakakaka..(nasib baik umah kitorg dkt.ehhehe)
korang mmg bes!..luv u prens ;)

jom lawat blog sahabat2 ku ek..

http://dsaljucakes.blogspot.com/ (reen)
http://bakewithmilla.blogspot.com/ (milla)


sesiapa yang dpt award ni dikehendaki :


1. Buat 1 Entry Tentang Award ini


2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut


3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award ( errmmm...)

1) milla http://bakewithmilla.blogspot.com/
2) reen http://dsaljucakes.blogspot.com/
3) kak som http://kalthomcakes.blogspot.com/
4) halen http://myluvlycuppies.blogspot.com/
5) adnazthie http://adnazthie-kek.blogspot.com/
6) kak norli http://norlilovescake.blogspot.com/

selebihnya nti smbung ekk..huhu..

4. Beritahu penerima Award , supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award

5. Senaraikan 7 perkara tentang korang
-isteri kepada mr raja ahmad raja husin n umi kepada raja iskandar dzulqarnain n raja nur atiqah najwa.
-teramat meminati dunia baking n dekorasi kek.
-Menerima tempahan kek & membuat kelas deko dirumah.
-selebihnya,nti le plak ek.huhu..

1 comment:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin