Biskut ni aku baru wat semlm.aku tak tau nak gtau cmne yg
betapa sedapnya biskut ni.masuk mulut jer, da hancur tau.sedap!
senang je nak watnya.apapun,ni resipinye ekk..
BISKUT BADAM INTAN
Bahan-bahannya
1 kg tepong gandum
350 gm badam, dikisar
400 gm gula halus ( gula tepong)
1 sudu teh baking powder
1 sudu teh bicarbonate soda
secubit garam
Minyak makan secukup nya
Cara-caranya
1. Masukkan kesemua bahan dalam satu bekas kecuali minyak. Gaul rata.
2. Masukkan minyak sedikit sedikit hingga menjadi satu dough yg boleh diterap.
3. Bakar dalam oven pada suhu 170’C sehingga biskut masak.
Saturday, August 15, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Sangat berharap, blog website ini menampilkan informasi yang terus bermanfaat :) keep blogging...
ReplyDeletesalam dari Pen jual Parfum