Tuesday, July 7, 2009

Coklat Ganache

kelmarin aku join kelas nina.thx nina coz sudi ajar aku ni.nti ajar aku lg ekk.hehe..ni kali ke 2 aku join kelas dia.kelas ptama aritu selama 2ari n kali ni pula selama sehari je.aku ambik kelas steam buttercream n ganache.da lama teringin nak blajar 2benda ni tau.tak sangka plak nina nak wat kelas ni kat sbh.so, aku tak lepaskn peluang, terus join! hehhee..

kiut tak?hehe..lamanya aku nak siapkn deko kek ni.aku btl2 tak reti wat bunga menggunakn coklat.bunga2 yg ku wat smuanya ku rasakan huduh skali biarpun nina kata da ok.tp dek kerna rasa tak puas ati, aku cuba n cuba lg.tak sangka wat bunga tu saja berjam2.hahaha..bila da siap tu, aku rasa kek tu stil kosong.mcm something wrong jer.da mcm2 ku deko.las2 aku dpt idea tulis apa2 je le kat atas kek tu.
hah! yg tu sifu nina jg yg tolong watkan.hahaha..alaaa..bila lg nak tgk sifu nina watkn,kan?hehehhe..nina tuliskn 'just 4 u along n adik'.sape along n adik tu? akceli, itu ler anak2 aku.hehe..cian korang ummi tinggalkn ngan nenek kat umah.huhu..

bunga yg berjam2 aku wat! hahaha..

2 comments:

  1. ada lebih?boleh tapau esok..hahaaa

    ReplyDelete
  2. selamat sdh dlm perut pren.lmbt ko.hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin