Saturday, August 15, 2009

Biskut Coklat Chip

fulamak! lamanya aku tak update blog ku ni.skrg ni aku btl bz smpaikn da tak ingat nak upload blog da.huhu..sure korang boring tgk tat aku tu jer.
tak per..ni aku masukkn entry baru pula ekk..
biskut ni aku wat..bila ekk..tp kira lama ler jg.lama tu takder ler lama sgt.
ada le dlm 3,4 ari lepas.hehe..resipi biskut ni lama da aku simpan.
tp tak pernah wat pun.hehe..ntah cmne aritu tgerak pula diri ku ini nak
mbuatnya.bila da wat..adehhh..sedap rupanya.nyesal aku tak wat dr dlu.huhu..



resipi? nti aku bg ekk..tunggguuuu..hehe..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin